+31(0)30 888 78 77 | +32(0) 9 274 0325

News item Gent

Find new customers at our exhibitions
Second Home Expo > News item Gent

News item - Second Home Ghent

Bezoek ons gratis op Second Home Expo!

Wij zijn van < datum beurs > aanwezig op Second Home Expo in Flanders Expo Gent. Een goede mogelijkheid, om ons vrijblijvend te ontmoeten en je te laten informeren en inspireren. Op Second Home Expo vind je meer dan 120 makelaars uit ruim 20 landen onder één dak. Met persoonlijk advies helpen wij je graag bij het vervullen van jouw droom. Laat je daarnaast informeren tijdens één van de vele uitgebreide seminaries. Dus… blijft het bij dromen? Of zet jij met een bezoek aan de Second Home Beurs, jouw eerste stap naar een tweede huis?

Informatie & inspiratie

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken. Op Second Home Expo staan talloze deskundigen klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij delen hun kennis met je over alle denkbare praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis een rol spelen. Dit doen ze niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens de vele inspirerende seminars. Zo weet je zeker, dat die belangrijke eerste stap er meteen één in de goede richting is.

Tickets
Via onderstaande link registreer je éénvoudig 2 gratis vrijkaarten, om ons te bezoeken op Second Home Expo. Tot ziens op de beurs en breng zeker even een bezoekje aan onze stand!

<plaats hier je link>

More information

    I would like to receive more information about: