+31(0)30 888 78 77 | +32(0) 9 274 0325

News item Utrecht

Find new customers at our exhibitions
Second Home | > News item Utrecht

News item - Second Home Utrecht

Bezoek ons gratis op de Second Home Beurs!

Wij zijn van 1 t/m 3 oktober aanwezig op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. Een goede mogelijkheid, om ons vrijblijvend te ontmoeten en je te laten informeren en inspireren. Op de Second Home Beurs vind je meer dan 140 makelaars uit ruim 20 landen onder één dak. Met persoonlijk advies helpen wij je graag bij het vervullen van jouw droom. Laat je daarnaast informeren tijdens één van de vele uitgebreide seminars. Dus… blijft het bij dromen? Of zet jij met een bezoek aan de Second Home Beurs, jouw eerste stap naar een tweede huis?

Informatie & inspiratie

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken. Op de  Second Home Beurs staan talloze deskundigen klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij delen hun kennis met je over alle denkbare praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis een rol spelen. Dit doen ze niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens de vele inspirerende seminars. Zo weet je zeker, dat die belangrijke eerste stap er meteen één in de goede richting is.

Tickets
Via onderstaande link registreer je éénvoudig 2 gratis vrijkaarten, om ons te bezoeken op de Second Home Beurs. Tot ziens op de beurs en breng zeker even een bezoekje aan onze stand!

<plaats hier je link>

More information

    I would like to receive more information about: